Danijela Dvornik prisjetila se svog vjenčanja: Bila sam jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici

Piše: Redakcija

Uspomene na davno vjenčanje sa ljubavi svog života sustigle su i Danijelu Dvornik. Naime, Danijela se prisjetila svog vjenčanja s hrvatskim muzičarem i kraljem funka Dinom Dvornikom, objavivši fotografiju na Instagram profilu uz dirljiv opis.

– Naletila sam kod mame na neke fotografije. Tog dana 12.08.1989. u 19.10 min smo se vjenčali, skromno bez ikakvog glamura u krugu najbližih. Bili smo najčudniji mladenci i vjerojatno jedina mlada u ljubičastoj vjenčanici tih dana, mjeseci i godina. Ja sam se odvezla u Yugu 45, a Dino me pratio na biciklu – prisjetila se Danijela.

Dino je uvijek bio poznat po svom osebujnom stilu, ali na vjenčanju se potrudio biti poseban i ići korak ispred svog veremena. Bio je apsolutno u trendu pa je za vjenčanje izabrao bijelu košulju, leptir mašnu i nezaobilazne tregere, a kombinacija je bila i više nego hrabra za mladoženju s početka 90-tih. Ipak Danijela je imala nešto drugačiji stil, pomalo boemski, kakav nije bio ni nalik onome kako su izgledale tada splitske djevojke.

Po svojim ranijim izjavama otkrila je keko je Dino zakasnio na njihovo vjenčanje ali da mu to nije zamjerila. Često je spominjala kako je govorio da penziju neće dočekati a ona nije mogla vjerovati u te izjave. Kralj funka živio je sto na sat i uvijek je bio zaigran.

View this post on Instagram

10 godina , ne znam je li brzo ili sporo prošlo. U stvari znam, prvih 5 godina je sporo prolazilo , činilo se dugo a onda su se emocije ipak stabilizirale kao ustalom i život. Nemam pojma šta bi bilo kad bi bilo iako sebe koji put uhvatim razmišljajući o tome. Pokušavam zamisliti Dina 10 godina starijeg sa pokojom sijedom dlakom na glavi koja bi mu dala dodatnog šarma. Ali njegova energija zasigurno bi prekrila godine . Lipe bi godine imao , tek 54. Tko zna sta bi sve bilo u ovih 10 godina. Danas na tržištu postoje glazbeni instrumenti i ritam mašine koje sada u sebi imaju sve integrirano za jednu ozbiljnu produkciju . Ima gomilu mladih klinaca koji bi mu se stavili na raspolaganje u zamjenu za učenje uz Dina. Uživao bi u tome i bezgraničnim mogućnostima moderne tehnologije .Vjerojatno bi danas radio koncerte u malim količinama ali puno kvalitetnije , po svom gustu . Jer dođeš u godine kad ti se ne da raditi kompromise , kad usporis ritam i radiš da ugodis sebi. Vjerojatno bi radio glazbu kakvu je oduvijek želio bez udovoljavanja širokoj masi , za svoj gust. Bio bi vjerojatno prisutan na svim drustvenim drustvenim mrežama jer bi napokon mogao reci sto god poželi . Možda bi unovčio svoje igranje igricama , imao svoj YouTube kanal i gomilu folowera. Mozda bi da je samo malo pričekao, ostvario još neke svoje snove. A možda bi sve to bilo jednostavno previše za njega, previše svega a najmanje onoga jednostavnog života , analognog snimanja na samo 16 kanala , neiscrpne ideje , lakoće življenja i stvaranja , gdje sve sto se dogodi bude pozlaćeno a da toga nisi ni svjestan. Jer mladost je takva, luda i poletna , starost je izbirljiva a kičma opterećena. Nije volio starost i nije htio usporiti ritam. Njegova zadnja slika u mom pamćenju je slika još uvijek mladog Dina , vječnog zajebanta sa toplim dječačkim očima . Nedostaješ.❤️#ljubavsezoveimenomtvojim #boljebitiskrtnegoprimitivan #bilojezabavnozivjetistobom #glazbunamnitkonemozeukrasti #desetgodinaodkadatenema #alitisitu

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Par koji je proveo 21 godinu zajedno upoznao se na kućnom partyju, a ljubav prema njemu Danijela i dalje nosi u svom srcu.

– Bio je iskren i blesast. Prišao mi je i rekao: „A zašto ti i ja ne bi osjetili vibracije?“ Bio je uporan. Te večeri puno smo pričali, a on je na kraju zaspao na kauču – kazala je Danijela jednom prilikom koja je od prvog trena znala da je on onaj pravi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti