Keanu Reeves proveo veče s misterioznom ženom

Piše: Redakcija

Glumac Keanu Reeves jedan je od rijetkih glumaca koji svojim nadasve “običnim” životom prkosi ustaljenim navikama holivudskih zvijezdi koje neprestano pune stranice tabloida. Reeves je poznat kao neko ko svoju privatnost čuva za sebe, ne rasipa se novcem, ne nosi skupu garderobu, izbjegava velika okupljanja i bliceve paparazzoa. No, čuveni “Neo” snimljen je nedavno kako u društvu nepoznate ženske osobe šeta holivudskim ulicama.

Glumac i njegova pratilja razgovarali su tokom šetnje, a mediji u SAD još uvijek nisu otkrili ko je misteriozna žena. Iako mnogi već sada govore kako se radi o novoj djevojci Reevesa, niko sa sigurnošću ne može potvrditi ovu informaciju. Nakon što je njegova supruga Jennifer Syme 2001. godine nastradala u saobraćajnoj nesreći nakon što se vraćala sa zabave koju je organizovao Marilyn Manson, Reeves se prilično povukao iz javnog života.

https://www.instagram.com/p/BqW2y8JnvQK/

Reevs se nakon smrti supruge okrenuo humanitarnom radu i promociji zdravog načina života. U rijetkim intervjuima koje je davao za američke medije, govorio je o teškom životnom putu koji je prošao, gubicima supruge i novorođene bebe, teškom djetinjstvu i odrastanju. Svojevremeno su ga povezivali sa mnogim njegovim kolegicama s filma, no Reeves je ostao vjeran svojoj preminuloj supruzi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti