Princeza Beatrice: Udaje se za multimilionera nakon dva mjeseca veze

Piše: Redakcija

Britanska princeza Beatrice do ušiju je zaljubljena u svog novog dečka Edoarda Mapellija Mozzija kojeg je upoznala prije dva mjeseca, a ako je vjerovati pisanju Daily Maila, uskoro bi se mogla čuti i svadbena zvona. Beatrice je s Mozzijem (34) prije samo dva mjeseca upoznao zajednički prijatelj. Kreću se u istim društvenim krugovima i među njima se odmah osjetila hemija. Nije naodmet spomenuti ni to da je Edoardo multimilioner. Direktor je kompanije koja se bavi nekretninama “Banda Property”, piše britanski list. 

 

Beatrice ga je kako svog dečka predstavila prošle sedmice na jednom mondenom londonskom događaju, a upoznala ga je i s oboje roditelja, vojvotkinjom i vojvodom od Yorka. 

Mozzi je već bio oženjen i iz prvoga braka ima dvogodišnjeg sina, što znači da bi, ako se obistine pretpostavke njihovih zajedničkih prijatelja, Beatrice bi ubrzo mogla postati supruga i pomajka.

Izvor poznat tabloidu Sun je kazao:

– Stvari među njima odvijaju se neočekivanom brzinom. Nikoga od nas ne bi iznenadila vijest o njihovim zarukama vrlo uskoro.

Prije Mozzija ime princeze Beatrice povezivalo se s Daveom Clarkom, Amerikancem s kojim je bila u vezi deset godina. Prekinuli su u avgustu 2016. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti