Zbog nje je David Guetta ostavio suprugu i dvoje djece

Piše: Redakcija

Muzički producent i DJ David Guetta nije skidao osmijeh s lica dok je provodio dan sa svojom zgodnom djevojkom Jessicom Ledon na plaži u Miamiju. Guetta je pokazao da je još uvijek u odličnoj formi. Dok se zabavljao sa 24-godišnjom djevojkom i kućnim ljubimcem, privlačio je poglede istesanim trbušnjacima.

Francuski DJ uživa u životu na Floridi gdje je za devet i po miliona dolara kupio luksuzni stan s pogledom na okean. Dio vremena planira živjeti ondje, a veći dio godine će iznajmljivati taj prostor, piše Daily Mail.

Atraktivna brineta također je privlačila poglede u svijetlo plavom bikiniju kojim je istaknula bujne grudi i savršenu zadnjicu. Kubanka koja živi u Miamiju, glumica je u usponu, a radila je i kao model. Par se navodno spetljao 2016., no službeno su se u javnosti zajedno pojavili tek iduće godine. Godinu ranije Guetta se razveo od supruge Cathy (50) nakon čak 22 godine braka. Zajedno imaju dvoje djece, 13-godišnjeg Tima Elvisa Erica i 9-godišnju Angie.

View this post on Instagram

Leather jacket gang 😎

A post shared by Jessica Ledon (@jessledon) on

Guettu je prošle godine magazin Forbes pozicionirao na treće mjesto DJ-a s najvećom zaradom. Francuz je uprihodio 28 miliona dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti