Novosti

Paris Hilton raskinula i treću vjerdbu

Nasljednica lanca hotela “Hilton” ne prestaje da iznenađuje svoje fanove. Poznata starleta Paris Hilton nedavno je raskinula vjeridbu sa glumcem Chrisom Zylkaom sa kojim je bila u vezi dvije godine. Paris koja je prije nekoliko mjeseci s velikom radošću objavila sretnu vijest, ipak neće stati na “ludi kamen” pošto je i ova vjeridba propala. Ni ovoga puta hirovita zvijezda nije dugo izdržala, budući da su i prethodne dvije vjeridbe propale. Chris i Paris vjerili su se prije nekoliko mjeseci, a glumac je tada svoju nesuđenu suprugu vjerio prstenom vrijednim 2 miliona dolara.

-Raskinuli su početkom mjeseca. Valjda su se zasitili poslije dvije godine veze- rekao je neimenovani izvor blizak bivšim vjerenicima.

Iako svi već govore kako se njihova veza raspala, ni Paris a ni Chris još uvijek nisu potvrdili ove informacije. Paris je poznata po burnom ljubavnom životu i čestim promjenama partnera, a svojevremeno je bila u vezi sa igračem pokera Rickom Salomonom, modelom Jasonom Shawom, pjevačem Nickom Carterom, gitaristom Benjijem Maddenom, glumcem Dougom Reinhardtom, manekenom Riverom Viiperijem, no nijedna od ovih veza nije dugo trajala.