Samantha Markle izdaje knjigu u kojoj će otkriti sve tajne vojvotkinje Meghan

Piše: Redakcija

Polusestra britanske vojvotkinje Meghan Markle, Samantha odlučila je objaviti memoare u kojima će kako tvrdi, otkriti pravo lice svoje polusestre. Samantha je prethodnih mjeseci javnosti postala poznata nakon niza skandala i optužbi koje je iznijela na račun svoje polusestre, istakla je kako će u knjizi koja će biti u prodaji na proljeće naredne godine, otkriti, kako kaže, sve laži na kojima se temelji brak njene polusestre i princa Harryja. Iako je njena knjiga već spremna, Samantha je odlučila da termin izlaska knjige bude baš nekoliko dana prije nego se Meghan porodi.

U knjizi koja nosi naslov “U sijenci vojvotkinje”, Samantha je pisala o svom odnosu sa Meghan i razlozima zbog kojih su njih dvije u svađi. Samantha je u knjizi opisala brojne događaje iz njihovog zajedničkog života kao i situacije u kojima Meghan opisuje kao nekoga ko ne preza od bilo čega kako bi ostvarila sve svoje ciljeve.

–Otkrit ću sve jer svijet ne zna pravu istinu. Ništa neću da krijem. Od najranijih uspavanki pa sve do kasnijeg problematičnog razdoblja sam opisala u knjizi– izjavila je Samantha.

Samantha je svoju polusestru optužila za pritisak koji njena porodica trpi od strane britanske javnosti nakon što je Meghan postala član kraljevske porodice.

–Borim se s raznim komentarima, porukama mržnje i lažnim tvrdnjama koje internet korisnici upućuju na moju adresu. To nije lako– izjavila je Samantha.

Samantha koja boluje od multipla skleroz i prikovana je za invalidska kolica, ističe kako je zbog njene bolesti i kritičkog stava koji je zauzela prema svojoj sestri, često na udaru javnosti koja je kritički nastrojena prema njoj.

Pročitajte još