Meghan Markle i Doria Ragland: Bizarna tradicija kraljevske porodice

Piše: Redakcija

Svima je već opće poznata činjenica da će majka novopečene vojvotkinje Meghan Markle prisustvovati svečanoj božićnoj večeri koju organizuje sama kraljica Elizabetha. Nije običaj da na svečanoj večeri prisustvuje osoba koja nije član kraljevske porodice, ali za Doriju Ragland kraljica je napravila iznimku.

https://www.instagram.com/p/BkKmzjFBMKX/

Kako je pisao „Daily Mirror“ Meghan Markle i njena majka Doria će morati ispoštovati jedan bizaran običaj, koji je uveo kralj Edward VII, a tiče se vaganja prije i poslije večere. Kao nove članice kraljevske porodice i Doria i Meghan će se morati vagati. To je tradicija koju moraju poštovati britanski monasi, kako bi se uvjerili da su se njihovi gosti dobro najeli i da im je večera zaista bila ukusna.

https://www.instagram.com/p/Bi-MIpflJfN/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti