Meghan Markle: Jednostavni trik zahvaljujući kojem uvijek izgleda svježe

Piše: Redakcija

Otkako je postala vojvotkinja, Meghan Markle uvijek mora izgledati pristojno i odmorno. Mnogo putuje i tako remeti svoj bioritam, pa je nemoguće da uvijek izgleda odmorno. Međutim, ona zna brz i jednostavan trik zahvaljujući kojem uspješno prikriva umor i izgleda svježije.

Vojvotkinja je uvijek našminkana tako da posebno istakne oči i to na način da ih obrubi tamnom bojom. Iako to može stvoriti suprotan efekat i oči manjima te lice umornijim, Meghan uz tu šminku dodaje jedan proizvod koji spriječava to.

https://www.instagram.com/p/BpcmpoaFvaz/

– Meghan često nanosi eyeliner u boji kože uz donju liniju trepavica. To je efektan trik koji i sama koristim na mnogim klijenticama, pogotovo ako imaju ranojutarnje obaveze – otkrila je vizažistica Francesca Abrahamovitch za Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BpYFMirlcL9/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti