Šest mjeseci vojvotkinje od Sussexa: Kako se Meghan mijenjala posljednjih mjeseci

Piše: Redakcija

Prošlo je tačno šest mjeseci od kako je na britanskom kraljevskom dvoru krunisana nova princeza Mehgan Markle. Vojvotkinja od Sussexa kako glasi njena titula udala se za princa Harryja, nakon čega je uslijedila potpuna transformacija njene ličnosti. Veliki teret titule koju nosi donio joj je brojne promjene u životu, pa su tako svi primjetili kako je nova Meghan manje nasmijana nego ranije. Nakon bajkovitog vjenčanja koje su pratili milioni gledaoca širom planete, Meghan je zadobila veliko povjerenje kraljice Elizabeth II i princa Charlesa.

No, nije sve išlo na ruku novoj princezi. Njen otac Thomas Markle izazvao je skandal nakon što je tabloidima prodao fotografije svoje kćerke. Za dodatnu buru u medijima potrudila se njena polusestra Samantha koja je medijima predstavila Meghan kao potpuno drugačiju osobu iznosivši ozbiljne optužbe na njen račun. Vojvotkinja je ipak medijima potvrdila kako najbolji odnos njeguje sa majkom Doriaom Regland koja se ne odvaja od svoje mezimice.

Nakon vjenčanja, britanski mediji danonoćno “vode brigu” u novoj vojvotkinji. Već su je proglasili za nekoga ko ima stila i ko svojim odmjerenim ponašanjem u javnosti zaslužuje veliko poštovanje. Nakon što je mladi kraljevski par objavio da će naredne godine postati roditelji, mediji su zamjerili Meghan što se sve više izlaže napornim putovanjima. Mehgan i Harry proveli su nekoliko sedmica na proputovanju širom Australije i Novog Zelanda gdje su učestvovali na brojnim događajima, a Meghan se aktivno bavila humanitarnim radom.

Izvori iz Kensinghtonske palače tvrde kako se vojvotkinja od Sussexa pokazala u najboljem svjetlu, te se sa sigurnošću može reći da je “prošla prvi test”. No, vrijeme izazova za Meghan tek dolazi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti