Bivša supruga Johnnyja Deppa mamila uzdahe tokom promocije njenog filma

Piše: Redakcija

Svojom debitasntskom ulogom u filmu “Freiday Lights Nights” ušla je u svijet filma, ali je široj filmskoj javnosti postala poznata tek nakon što je počela ljubavnu vezu sa legendarnim glumcem Johnnyjem Deppom. Prelijepa glumica Amber Heard pojavila se na premijeri svog novog filma “Aquaman” u kojem igra ženu kralja mora. Glumica se na svojstven način potrudila da tokom premijernog predstavljanja novog filmskog ostvarenja sve oči budu uprte u nju. Amber je pred publiku i mnogobrojne novinare izašla u veoma provokativnom izdanju.

Crna haljina jasno je istakla njenu vitku figuru ali su ipak svi više gledali ka njenom veoma provokativnom dekolteu. Amber koja u filmu glumi zajedno sa Jasonom Momoaom kome je pripala uloga Arthura Curryja, pažnju medija privukla je nedavnom izjavom da su njeni odnosi sa muškarcima postali besmisleni, te kako je u posljednje vrijeme sve više privlače žene sa kojima se mnogo bolje razumije.

Amber i Depp upoznali su se tokom snimanja filma “The Rum Diary” 2011. godine nakon čega su počeli svoje intezivno druženje. Par se vjenčao 2015. godine na tajnoj ceremoniji. Njihov brak ipak nije dugo trajao, pa su tako 2016. godine objavili kako se rastaju. Prije nego je stupila u vezu sa glumcem, Amber je provela četiri godine u vezi sa fotografkinjom Tasyaom van Ree.

Pročitajte još