FASHION TV MODEL AWARD Croatia – Ko će biti najperspektivnija manekenka

Piše: Redakcija

U nedjelju 29.6. 2014. godine održat će se Fashion tv party u sklopu kojeg će se održati FASHION TV MODEL AWARD Croatia – dodjela nagrade za najperspektivniju hrvatsku mankenekenku u 21 sat na VIP beach decku plaže RADISSON BLU RESORTA SPLIT ,a u cijelosti će parirati svjetskim modnim partyima.

Snimak manifestacije bit će emitiran na Fashion Tv, live streamingom / web, a ma partyu će biti brojni poznati iz svijeta showbizza i sporta. ShowBizzMagazin.hr ovlašten je ispred Fashion TV za organiziranje takmičenja i izbora hrvatske predstavnice na prestižnom modnom događaju FASHION TV MODEL AWARDS koje će se održati na Cipru u mjesecu septembru. Fashion TV je međunarodna televizija sa sjedištem u Beču koja prikazuje snimke iz svijeta mode, 24 sata dnevno. Osnovao ju je 1997. godine Michel Adam Lisowski. Natjecanja Fashion TV lansirala su većinu top modela; Naomi Campbell, Cindy Crawford kao i aktulane svjetske top modele Adrianu Limu, Irinu Shayk, Alessandru Ambrosio, Karolinu Kurkovu, Gisele Bundchen te brojne druge. Najava uprave ShowBizzMagazina je da će iduće godine doći i u BiH.

manekenke1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti