Jessica Chastain se porodila u tajnosti

Piše: Redakcija

Poznata glumica Jessica Chastain i njen suprug Gian Luca Passi de Preposulo postali su roditelji kćerke koja je na svijet stigla prije nekoliko sedmica. Kako su saopštili američki mediji, Jessica i Gian Luca postali su roditelji bebe koju je rodila surogat majka. Tročlana porodica prvi put je viđena zajedno kada su ih kamere snimile u New Yorku kada su navodno krenuli kod pedijatra. Jessica je bebu nosila u nosiljci, a zajedno sa njima bila je i jedna nepoznata žena za koju se pretpostavlja da je dadilja. Iako svoj privatni život krije od očiju javnosti, mlada mama viđena je prije nekoliko sedmica kako kupuje kolica za bebu.

https://www.instagram.com/p/BqS6K6bl1ST/?utm_source=ig_embed

Američki mediji javljaju kako je beba rođena prije četiri mjeseca od kada se sve drži u strogoj tajnosti, dok isti mediji navode da malena kćerkica putuje svuda sa svojim roditeljima. Jessica i Gian Luca vjenčali su se prošle godine na intimnoj ceremoniji upriličenoj na privatnom imanju porodice Preposulo u Italiji. Par se upoznao 2012. godine kada je GIan Luca radio za modnu kuću “Armani”. Prije samog čina vjenčanja, glumicu je pred oltar dopratio njen veliki prijatelj i glumac A Pacino.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti