Ivana Selakov napustila bolnicu s novorođenom kćerkom

Piše: Redakcija

Ivana Selakov napustila je porodilište sa kćerkom Krunom koju je donijela na svijet prošle nedjelje. Po sretnu mamu i njenu nasljednicu došao je ponosni tata koji je u korpi nosio mezimicu. Pjevačica nije krila emocije već je poručila da joj se ostvario san da postane majka i da je njen život dobio novi smisao.

Ivana Selakov porodila se 14. novembra, a pjevačica je ostala u drugom stanju nakon vještačke oplodnje i od prvog dana se radovala što je sve uspjelo.

–  Osjećam se predivno. Puna emocija i utisaka. Porodila sam se carskim rezom, tako je moralo da bude. Svi znaju da je oporavak tu malo duži. U svakom slučaju ja se osjećam super sad. Beba je jako slatka. Jako smo sretni – izjavila je novopečena mama odmah po izlasku iz porodilišta, prenosi hellomagazin.rs.

Kući je sve odavno bilo spremno za Krunu:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti