Bivša ljubavnica Tigera Woodsa: Nakon njega tijelo je prodavala za drogu

Piše: Redakcija

Tiger Woods jedan je od najvećih sportista u historiji, no život mu se potpuno preokrenuo kada je otkriveno da je imao oko 120 ljubavnica. Žena je naravno zatražila razvod, a cijela situacija ga je udaljila i od golf terena. Sponzori su ga počeli napuštati, a počeo je i previše piti i gubiti kontrolu nad svojim životom.

Iako je Tiger prošao loše, još gore se provela jedna od tih njegovih ljubavnica. U paklu droge pronašao ju je lovac na glave “Dog The Bounty Hunter” dok je lovio jednog od bjegunaca pred zakonom. Tražeći bjegunca Dog je došao do jazbine u kojoj su živjeli narkomani i tako zatekao Jamie Jungers.

Jamie se tokom svog života i “druženja” s velikim zvijezdama navukla na drogu bez koje kasnije nije mogla pa je odlučila pružati seksualne usluge bogatim visokopozicioniranim ljudima koji su joj plaćali u heroinu i speedu. Dog je bivšu striptizetu našao u očajnom stanju i predao ju policiji.

– Imala je 40 kilograma i jedva smo joj stavili lisice na ruke koje su bile jako tanke. Da je nismo pronašli, za mjesec bi umrla. Ti ljudi su je držali u kući u kojoj je pružala seksualne usluge u zamjenu za drogu, a otkrila nam je da je radila u još pet takvih kuća – rekao je lovac na glave koji ju je pronašao, prenosi 100posto.hr.

Slikovni rezultat za Jamie Jungers

Foto: The Sun

View this post on Instagram

Encore Beach! #lovemyjob #atmoshphere #hardwork

A post shared by Jamie Sue Jungers (@jamiesuejungers) on

View this post on Instagram

Bored

A post shared by Jamie Sue Jungers (@jamiesuejungers) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti