Mel B: Nakon razvoda ostalo mi je manje od hiljadu dolara u novčaniku

Piše: Redakcija

Nakon što su ponovo odlučile da se okupe i krenu na povratničku turneju, nekadašnje članice popularne grupe “Spice Girls” glavna su tema svjetskih medija. No životna priča jedne od članica grupe, posljednjih godina bila je jako burna. Melanie Brown, poznatija kao Mel B, otvoreno je progovorila o bračnim problemima i teškom periodu koji je iza nje. Naime, ona je u svojoj autobiografskoj knjizi pod nazivom “Brutalno iskreno” iznijela brojne nepoznanice iz svoga života, a velikim dijelom, u knjizi su opisane užasne scene braka koji je imala sa Stephenom Belafonteom. Pjevačica je u knjizi navela kako je za samo dest godina koliko su proveli u braku ostala bez svog novca koji je zaradila tokom karijere.

-U proteklih 20 i nešto godina mog života, zaradila sam više od 80 miliona funti. Kada sam upoznala mog drugog muža Stephena, imala sam kuću i apartman u Los Angelesu i dobru karijeru. Kada sam ga ostavila, otišla sam iz te vile sa 936 dolara na bankovnom računu- napisala je Mel u svojoj knjizi.

View this post on Instagram

I see you @heidiklum

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Ona je u knjizi opisala bolna sjećanja dodavši da se nakon raskida osjećala ružno. Nakon brakorazvodne parnice, Mel je naređeno da bivšem mužu plaća alimentaciju naredne tri godine i pokrije sve sudske troškove. Zauzvrat, Stephenu je naloženo da uništi sve video snimke intimnog sadržaja sa Mel.

Mel je sada slobodna žena, a mnogi smatraju kako će nakon okončanja povratničke karijere, Mel ponovo stati na noge i popraviti saldo na svome računu.

View this post on Instagram

To be continued…… yippeee @spicegirls

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti