Željko Joksimović: Nagovorit ću Jovanu da mi glumi u spotu

Piše: Redakcija

Popularni pjevač Željko Joksimović nedavno je objavio spot za novu pjesmu “Menjaj pesmu” kojom planira započeti veliku turneju širom regiona. Nakon objavljivanja novog spota, ponuda za nastupima je sve više, a sam pjevač kaže kako mu ubrzan tempo života odgovara.

-Ako kažem da sam umoran, gotov sam. Super funkcionišem ovih dana, navikao sam na taj tempo. Ima dosta posla- izjavio je Joksimović.

Poznato je da u njegovim spotovima najčešće viđamo atraktivne manekenke, a upitan da li je spreman angažovati svoju suprugu Jovanu da glumi u jednom od njih, Željko tvrdi kako ne bi imao ništa protiv toga.

View this post on Instagram

Menjaj pesmu! Pravo iz srca!

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on

-Ja sam njoj nudio da igra, ali ona voli samo filmove, spotove ne, to pričanje priče kroz spotove nju ne interesuje. Ali, ubijedit ću je- kroz osmjeh govori Željko.

Kako sam kaže, svoje pjesme ne sluša dok se vozi, dok o muzičkim trendovima ima pozitivno mišljenje. Ipak, pristalica je čistog zvuka i u svojim pjesmama ne želi ubacivati sve popularniji efekat “auto tune”.

-Ja auto tune imam preko 15 godina u studiju, to je alat koji koriguje sitnice. Međutim, sada je to postala fora. Razumijem stilove muzike koji u svojoj strukturi imaju auto tune. Ipak, nisam za to da pjevači koji dobro pjevaju i imaju integritet kroz glas, koriste tu vrstu algoritma u vokalu. Zamislite da je to koristio Mercury ili Pavaroti. Ne bismo imali tu vrstu originala. Nemam ništa protiv tog stila muzike i to treba da postoji, ali ne treba da ga koriste baš svi. To je moje mišljenje- rekao je Joksimović.

Pjevač ističe kako ne pripada tom muzičkom stilu, ali u budućnosti ne bi imao ništa protiv da njegova djeca slušaju tu vrstu muzike.

Pročitajte još