Manekenka Hailey Baldwin promijenila prezime

Piše: Redakcija

Saga oko vjenčanja atraktivne manekenke Hailey Baldwin i njenog supruga, pjevača Justina Biebera okončana je prije par mjeseci kada je par i javno obznanio da su se vjenčali. Mediji u SAD su mjesecima opsjedali njihove domove u nadi da će saznati bilo što što bi im moglo poslužiti da bombastičnim naslovima podignu tiraže svojih novina. Nakon što je par javno progovorio o svom braku, drama zvana “Baldwin-Bieber” se stišala.

View this post on Instagram

🌼🌞🌞 @kendrascott

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Kako bi otklonila sve sumnje u njihov brak, Hailey je odlučila da na svom Instagramu promijeni prezime, pa tako sada pored njenog imena stoji prezime Bieber. Hailey, koja je kćerka glumca Stephena Baldwina, posljednje tri godine doživjela je veliki uspijeh na modnoj sceni, a za njen angažman sve više se interesuju najveći svjetski modni brendovi.

View this post on Instagram

my ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti