Brat Aleca Baldwina u tajnoj vezi sa mladom maserkom

Piše: Redakcija

Brat američkog glumca Aleca Baldwina, Stephen svoju glumačku karijeru gradio je u sijenci svog poznatijeg brata, a nedavno se našao na vrhu naslovnih strana američkih tabloida koji su pisali i njegovom nevjerstvu. Iako je već 28 godina u braku sa suprugom Kennyjom, glumac je nadavno snimljen kako u Los Angelesu napušta stan mlade maserke Ruth Perez Anselmi sa kojom se navodno viđa posljednje dvije godine. Sve bi bilo u redu da Stephen nije poznat kao porodičan čovjek koji ima skladan brak, a tokom karijere nije bio poznat kao neko ko se upušta u afere posebno s mlađim damama.

Kada se saznalo da se viđa sa mladom maserkom, novinari Daily Maila su ga pitali da prokomentariše pomenutu situaciju, no glumac nije želio potvrditi ali ni povrgnuti ove optužbe.

-Ljudi, vi ste ludi. Pazite šta pričate, blizu ste kršenja zakona, pa budite pažljivi- izjavio je Stephen.

Stephen i njegova supruga Kennya imaju dvije kćerke, Alaiau i Hailey koje se bave modelingom. Ipak, javnosti je poznatija Hailey koja se nedavno vjenčala za poznatog pjevača Justina Biebera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti