Kćerka Angeline Joli i Brada Pitta sve više liči na dječaka

Piše: Redakcija

Nekadašnji najpoznatiji holivudski par Angelina Joli i Brad Pitt 2006. godine dobio je svoje prvo biološko dijete. Njihova kćerka Shiloh Jolie-Pitt rođena je u Namibiji čije državljanstvo i danas posjeduje. Ono što je zabrinulo njene roditelje je činjenica da se još kao dvogodišnjakinja počela oblačiti kao dječak. Svojevremeno je Pitt gostujući u emisiji kod čuvene Oprahe Winfrey govorio o svojoj kćerki rekavši kako ona od svojih roditelja zahtijeva da je oslovljavaju muškim imenima Jack ili Peter.

Shiloh nikada nije promijenila svoju odluku, pa se sa sigurnošću može reći da se ovdje više ne radi o dječijoj mašti i pubertetskim hirovima, već se radi o njenoj istinskoj želji da promjeni svoj spol. Paparazzoi su je nedavno uslikali kako obučena u duksericu i šorts šeta zajedno sa svojim tjelohraniteljom. Shiloa već nekoliko mjeseci prima hormonalnu terapiju, a sudeći prema njenom izgledu sve više podsjeća na dječaka.

Mediji u SAD su prethodnih nedjelja pisali o tome kako malena Shiloh nikada nije snimljena kako nosi žensku garderobu, već je na svim fotografijama na kojima se nalazila u društvu svojih roditelja, nosila mušku garderobu i to uglavnom trenerke, dukserice i neizostavne patike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti