Kćerka Daniela Craiga u potpunosti liči na oca

Piše: Redakcija

Glumac Daniel Craig i njegova izabranica Rachel Weisz u septembru su postali roditelji. Glumački par je dobio preslatku kćerku, a nedavno su gostujući u jednoj emisiji govorili o svom dugogodišnjem prijateljstvu nakon čega se između njih rodila ljubav. Iako o svojoj princezi ne žele govoriti previše, Rachel je u emisiji rekla kako je jako presretna što su nakon osam godina veze konačno postali roditelji.

Rachel Weisz i Daniel Craig

-Ista je Daniel. Zaista je tako- izjavila je glumica u emisiji, nakon čega se na njenu konstataciju nadovezao voditelj emisije rekavši da njihova kćerka sigurno ima “čeličan plavi pogled i velika ramena”, što je nasmijalo sve u studiju.

Danielu je ovo druga kćerka, a prvu je dobio dok je bio u braku sa glumicom Fionaom Lound. Rachel je prije nego što je stupila u vezu sa Danielom, bila vjerena za američkog reditelja Darrena Aronofsky sa kojim je 2006. godine dobila sina Henryja. Par je 2010. godine raskinuo vjeridbu, ali su ostali u dobrim odnosima. Iako su oboje krenuli svojim putem, bivši par je odlučio da se zajedno staraju Henryju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti