Jennifer Lopez na udaru javnosti zbog provokativnok stylinga

Piše: Redakcija

Jedna od najatraktivnijih pjevačica Jennifer Lopez ne prestaje da oduševljava svoju mnogobrojnu publiku. Iako važi za nekoga ko svojim stilom postavlja standarde na javnoj sceni, ovoga puta, poznata pjevačica pojavila se na snimanju svoga spota u veoma provokativnom izdanju. Naime, Jennifer je nosila kratku bijelu majicu koja je otkrila njen ravan stomak, no ono što je mnogima zapalo za oko bile su tange koje su se itekako vidjele budući da ih pjevačica istakla kao modni detalj.

Mnogi su njen styling okarakterisali kao bizaran i provokativan. Iako pjevačica ne mari previše za negativne komentare publike, mnogi su mišljenja kako ovaj styling ne pristaje njenim godinama, dok drugi pak tvrde, kako je pjevačica jako zgodna zbog čega ima pravo oblačiti se provokativno i pokazati svoju savršenu liniju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti