Carrie Underwood: Bila sam ljuta na boga zbog svega što mi se događalo

Piše: Redakcija

Pjevačica Carrie Underwood posljednje dvije godine prošla je kroz pravi pakao. Tokom prethodnog perioda imala je tri spontana pobačaja, a kako je rekla za BBC, plašila se da ne doživi i četvrti. Ona je u izjavi za britansku TV kuću istakla kako je zbog svega što joj dogodilo doživjela veliki stres, psihički je klonula i postala povučena i nezainteresovana za ljude oko sebe.

-Plakala sam i pitala se zašto ostajem u drugom stanju ako ne mogu da imam dijete. Naljutila sam se na boga i rekla mu neka mi da dijete ili neka zatvori vrata. To je bilo prvi put da sam iskreno rekla bogu šta mislim i kako se osjećam. To je bilo u subotu, a u ponedjeljak sam otišla kod doktora očekujući da će mi reći da sam ponovo pobacila. No, u bolnici su mi rekli da je sve dobro- izjavila je pjevačica.

Carrie će ovo biti drugo dijete koje očekuje sa hokejašom MIkeom Fisherom. Prethodno je par dobio sina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti