Ronaldno na skupocjena vina potrošio pravo bogatstvo

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina proslavili su nedavno drugi rođendan svoje kćerkice, a nakon porodičnog slavlja odlučili su provesti malo vremena nasamo. Iako nisu imali rezervacije, par se pojavio u elitnom londonskom restoranu “Scotts” što je oduševilo brojne goste koji su se u tom tenutku našli u restoranu. Britanski mediji tvrde kako se par veoma kratko zadržao u restoranu, ali da je fudbaler bio i više nego galantan. Isti mediji navode, kako je za samo 20 minuta koliko su proveli u restoranu, Ronaldo platio ceh blizu 30 hiljada funti, koliko je koštala večera i dvije boce skupocjenog vina.

Cristiano očigledno ima ukusa i razunije se u skupcjena vina pa je tako za bocu vina “Richebourg Grand Cru” izdvojio 18.000 funti, a nešto jeftiniji “Pomerol Petrus” platio je 9.000 funti.

-Ronaldo je bio lijepo raspoložen. On, Georgina i još nekoliko ljudi koji su bili sa njima se nisu zadržali više od petnaestak minuta, nisu imali rezervaciju, samo su sjeli u bar. Popili su po čašu i po, pa odjurili na tenis, nisu čak ni dovršili drugu flašu- rekli su očevici.

Kako su izjavili tamošnji mediji, Ronaldo je rezervisao luksuzni apartman u Nightbridgeu za koji je izdvoji za njega mizernih 11 hiljada funti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti