Tom Cruise zbog visine izgubio veliku ulogu

Piše: Redakcija

Poznatog glumca Toma Cruisea nećemo više gledati u ulozi Jacka Reachera, junaka istoimenog filma. Kako je izjavio autor čuvenog romana po kojem je sniman film, Lee Child, Cruise neće glumiti u nastavku filma zato što je prenizak za ovu ulogu. Lee je izjavio da se nakon brojnnih žalbi publike odlučio odustati od Cruise kome nedostaje 25 santimetara kako bi zadovoljio ulogu. Glumac je visok 170 santimetara, a prema knjizi koju je pisao Child, glavni junak je visok 195 santimetara.

-Čitaoci su zaista u pravu. I bilo je zadovoljstvo raditi sa Tomom, ali on zaista nema taj stas. Tako da, neće biti više filmova sa njim. Uradit ćemo potpuno novu priču, vjerovatno će ići na Netflixu ili tako negdje, i imat ćemo potpuno drugog glumca. I želim da pozovem sve koji su javno negodovali zbog Cruisea da mi pomognu da tog glumca odaberemo- izjavio je Lee.

Lee je svog junaka opisao kao visokog čovjeka zbog čije visine ga se ljudi pomalo plaše. Iako se neće naći u nastavku filma, Cruis je do sada snimio dva filma, 2012. i 2016. godine u kojima se odlično snašao u pomenutoj ulozi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti