Brza zarada: Jennifer Lopez zaradila dva miliona dolara za 20 minuta

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Jennifer Lopez zaradila je dva miliona američkih dolara za samo 20 minuta. Lopez je novac zaradila snimajući intervju prilikom otvaranja Doha Festival City Malla u Qataru, prenosi TMZ.

Pored toga dobila je i milion dolara za troškove. Pjevačica je govorila o ženskim pravima, pozirala fotografima i družila se s obožavateljima.

Ukoliko joj ovo ne bude dovoljno, novih 1.2 miliona mogla bi zaradit već tokom sljedećeg 20-minutnog pojavljivanja. Na poziv Qatar Airwaysa bit će glavna zvijezda njihove zabave u Dolby Theatru u Los Angelesu. Informacija nije službeno potvrđena i pregovori još uvijek traju.

–  Ne razumijem zašto ne bih mogla biti glumica, pjevačica i plesačica istovremeno. Tako je zapravo i sve počelo. Zabavom! I zašto ne bih mogla biti zabavna i istovremno glumiti u drami? Ok, neki ljudi to ne mogu. Ali ako mogu, neka – izjavila je Lopez.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti