Burak Özçivit: Budući tata misli na budućnost nerođenog sina

Piše: Redakcija

Slavni turski par, Burak Özçivit i Fahryje Evcen, su i dalje u žiži javnosti, pogotovo otkako se saznalo da će uskoro postati roditelji. Naime, Fahryje je u četvrtom mjesecu trudnoće, a glumica je sve životne navike posvetila bebi i njenom zdravlju. Po pisanju turskih medija odlučila se da ne koristi mobilni telefon zbog zračenja koje on može prouzrokovati, a i sam Burak joj se u tome priključio.

Slavni glumac poduzeo je i korake kojima će zaštititi svog budućeg potomka, pa je tako Fahryji zabranio da vozi auto sve do porođaja. Smatra da je saobraćaj pun opasnosti, a da bebama stres nikako ne prija čak i kada su u maminom stomaku. Kako se priča budući tata je otvorio račun na ime svog nerođenog sina i za sam početak dodao 300.000 eura, a dok sin poraste to će biti pravo malo bogastvo.

https://www.instagram.com/p/BhI7pxbAgB8/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti