Nakon medicinski potpomognute oplodnje: Ivana Selakov rodila kćerku

Piše: Redakcija

Pjevačica Ivana Selakov danas je postala majka. Ona je na svijet donijela djevojčicu, a ubrzo nakon porođaja lijepu vijest je podijelila na svom Instagramu i tako obradovali svoje fanove.

-Dobar dan svijete! Ja se zovem Kruna Mirković. Imam 3450 grama i 51 cm i već me mama i tata vole najviše na cijelom svijetu- napisala je Ivana.

Ivana i njen suprug Predrag nisu krili svoje oduševljenje nakon što su posle nekoliko godina dočekali i ovaj trenutak. Ivana je prije nekoliko mjeseci govorila za magazin Azra o svojoj trudnoći. Ona je tada istakla kako su ona i njen suprug presretni što su nakon deset godina čekanja konačno dočekali lijepe vijesti kada su saznali da je Ivana u drugom stanju. Ivana je tada rekla kako se zbog svojih godina ali i zdravstvenih razloga odlučila na vještačku oplodnju. Tokom perioda pripreme za proces vještačke oplodnje, Ivana je morala striktno se pridržavati svih uputa ljekara.

-Odlučala sam se za to prije svega zbog mojih godina i zbog toga što nemam više šta da čekam. Na preporuku mnogih poznanika, odlučila sam se za doktoricu Gocu Ivanović iz klinike „Ivanović“ u Beogradu, jer sam čula da je izuzetan znalac i profesionalac iz ove oblasti. Pridržavala sam se svih njenih uputa, a ona me je uputila na duži protokol koji podrazumijeva hormonske injekcije, jednu ili dvije svakog dana u određeno vrijeme, te još neke hormonske terapije u vidu lijekova- izjavila je Ivana za magazin Azra.

Tokom trudnoće Ivana je imala veliku podršku svog izabranika kao i brojnih prijatelja koji su bili uz nju svakoga trenutka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti