George kao glavna zvijezda: Neodoljive fotografije kraljevske porodice

Piše: Redakcija

 

Povodom današnjeg 70. rođendana britanskog princa Charlesa objavljena je zvanična porodična fotografija britanske kraljevske porodice koja je oduševila fanove. Naime, na fotografiji se nalazi princ Charles i njegova supruga Camilla, okruženi Harryjem, Williamom, Kate i Meghan, a prave zvijezde fotografije su najmlađi članovi porodice, tačnije George, Charlotte i Louis. No, jedan je nasljednik ipak privukao najviše pažnje. Iako bi se očekivalo da je riječ o maloj princezu Charlotte koja važi za najsimpatičniju članicu porodice, sada je u prvom planu njen brat George koji je inače poznat po svojoj ozbiljnosti, a koji se na ovoj fotografiji, kao i većina drugih članova, neodoljivo smije. To je svakako oduševilo fanove kraljevske porodice, a pogledajte kako njihova fotografija izgleda. 

Podsjećamo, povodom Charlesovog rođendana je objavljen i dokumentarni film “Prince, Son and Heir: Charles at 70” koji je otkrio do sada nepoznate detalje vezane za ovu porodicu, a, između ostalog i to šta William i Harry najviše zamjeraju svom ocu. 

 

– Volio bih da provodi više vremena s unucima i porodicom. Kada je tu Charles je sjajan deda, ali bi bilo dobro kada bi češće bi tu za svoje unuke i igru s njima – rekao je William. 

No, za očevo često odsustvo nije zabrinut samo William, nego i njegov mlađi brat Harry. 

– On mora usporiti, a čovjek je koji nikada ne staje. Charles i dalje večera kasno, a zatim odlazi u sobu da radi. Tu mu se nerijetko dešava da zaspi za stolom, baš kao i u periodu kada sam bio dijete – rekao je Harry. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti