Oprah Winfrey: Knjiga Michelle Obamae je sve što ste oduvijek željeli znati

Piše: Redakcija

U svojoj autobiografskoj knjizi “Becoming” nekadašnja prva dama SAD Michelle Obama iznijela je brojne detalje iz njene prošlosti. U knjizi koja bi uskoro trebala izaći iz štampe, Michelle govori o tome kako su se ona i njen suprug, nekadašnji predsjednik SAD Barack Obama borili sa neplodnošću.

-Vjerujem da će vas podstaći da razmišljate o sopstvenom postojanju. Tako je lijepo napisana da mogu da čujem njen glas, mogu da čujem njene izraze, mogu da osjetim njene emocije. Ono što nas pušta da vidimo je kako je uspjela da otkrije, definiše i uredi svoj glas- izjavila je čuvena voditeljica Oprah Winfrey tokom emisije u kojoj je gošća bila upravo Michelle.

Oprah je izjavila kako je ova knjiga sve što ste ikada željeli da znate i sve što niste ni znali da želite. U knjizi su opisani detalji od prije 20 godina kada je Michelle doživjela spontani pobačaj nakon čega su se ona i Barack odlučili na vještačku oplodnju pomoću koje su začete njihove dvije kćerke.

Kako je navela Michelle, u njenoj knjizi naći će se brojni detalji koji opisuju period kada se upoznala sa svojim budućim suprugom, kao i težak period kroz koji su prošli proteklih godina.

Pročitajte još