Cheryl Cole: Jedino me Liam nije varao

Piše: Redakcija

Poznata britanska pjevačica Cheryl Cole nedavno je u intervjuu za jedan britanski list govorila o svom ljubavnom životu. Cheryl je novinarima otkrila detalje iz svojih prethodnih veza, a posebno se osvrnula na svog bivšeg supruga Ashleya Colea, nekadašnjeg fudbalera Chelsea. Njen brak sa fudbalerom propao je nakon što se u javnosti saznalo da ju je varao nekoliko mjeseci.

Nakon Ashleya, Cheryl se udala za Jean Bernard Fernandez Versinija, francuskog vlasnika lanca restorana sa kojim je u braku provela dvije godine. Cheryl i Jean Bernard vjenčali su se 2014. godine, nako tri mjeseca koliko su prethodno proveli u vezi. Iako se brak činio idealnim, pojavile su se spekulacije da se Jean viđa sa svojom bivšom djevojkom. Cheryl je posle svega odlučila staviti tačku na vezu sa Jeanom, a raskid braka sporazumno su potpisali 2016. godine.

View this post on Instagram

@degrisogono 🥇just like that #degrisogonoincannes .

A post shared by JB Fernandez Versini (@jeanbernard.fernandezversini) on

Očigledno je da Cheryl nema sreće u ljubavi, pa tako i njena nova veza nije dugo trajala. Veza sa Liamom Payneom na početku je, kao i prethodna dva braka izgledala idealno. Nakon što su otpočeli vezu tokom 2016. godine, Cheryl je ubrzo ostala u drugom stanju, da bi u martu naredne godine na svijet donijela sina Beara.

-Liam je jedini muškarac koji mi je bio vjeran- izjavila je pevačica.

Ona je izjavila da je opsjednoutost majčinstvom glavni razlog zbog kojeg se udaljila od Liama, istakavši kako trenutno ne planira upuštati se u nove veze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti