Brad Pitt izbjegao susret sa bivšom suprugom

Piše: Redakcija

Svojevremeno su predstavljali jedan od najpoznatijih holivudskih parova, a mnogi su im predviđali blistavu karijeru i veliki uspjeh na porodčnom planu. No, nakon pet godina braka, par se rastao. Ni ovoga puta na rođndanskoj zabavi koju je u svojoj luksuznoj vili u Los Angelesu upriličio glumac Leonardo DiCaprio, nije došlo do susreta bivših supružnika Brada Pitta i Jennifer Aniston. Pored brojnih poznatih zvanica, svi su s nestrpljenjem čekali da se na vratima DiCapriovog doma pojave nekadašnji supružnici.

No, i ovoga puta kao i prethodnih godina nije došlo do njihovog susreta. Iako se na rođendanskoj zabavi tokom večeri pojavila Jennifer, Brad je i ovoga puta izbjegao bliski susret sa svojom bivšom, pa je tako u zadnji čas otkazao svoj dolazak zbog kako je rekao, poslovnih obaveza koje nikako nije mogao odgoditi.

Ubrzo nakon razvoda od Jennifer, Brat se upustio u ljubavnu vezu, a potom i vjenčao sa Angelinaom Joli, no kako je već poznato, i ovaj brak slavnog glumca nedavno je okončan. Nakon Brada, ni Jennifer nije imala mnogo sreće u ljubavi. Nakon samo dvije godine provedene u braku, Jennifer se prošle godine razvela od Justina Therouxa.

Pročitajte još