Irina Shayk: I ja sam od krvi i mesa, ne osuđujte me što nisam uvijek dotjerana

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Irina Shayk nedavno je otvoreno govorila o svom privatnom životu te kako se snalazi u ulozi majke. Ona je medijima otkirla kako se najbolje osjeća kada je u svom domu pored kćerke i supruga, poznatog glumca Bradleya Coopera sa kojim ima kćerku Leau. Kao i sve druge javne ličnosti, stalno je pod budnim okom javnosti koji prate svaki njen pokret, što joj svakako stvara veliki pritisak i nervozu.

-Želim da budem ono što jesam. Ne želim da me se osuđuju zbog toga što možda ne izgledam dotjerano- izjavila je Irina.

Za sebe kaže da je jako stroga prema sebi i svojim obavezama. Od kada je postala majka, svoje obaveze pokušava uskladiti sa privatnim životom što nimalo nije lako.

-Nosim udobnu obuću i trenerke. I ja sam isto živo biće koje se ujutru probudi s hiljadu obaveza koje me čekaju-rekla je poznata manekenka.

Ona je izjavila kako su društvene mreže, posebno Instagram doveli do toga da javnost ima pogrešno mišljene po pitanju mnogih javnih ličnosti na osnovu onoga što objavljuju na svojim profilima. Irina ističe kako joj ljudi često prilaze na ulici govoreći da izgleda potpuno drugačije nego kada se nalazi na modnoj pisti.

-Jedva da i čitam vijesti o sebi, a kada nešto i pročitam, obično me dobro nasmije. Nisam jedna od onih osoba koje pomisle: “Jao, šta su rekli o meni!”. Stvarno nisam jedna od tih. Imam porodicu i prijatelje koje volim i do kojih mi je stalo i koji znaju ko sam ja. Ja samo živim svoj život i ne želim da budem niko drugi, nego ono što jesam- izjavila je Irina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti