Top Gear: Voditelj popularne emisije doživio saobraćajnu nesreću

Piše: Redakcija

Voditelj popularne emisije “Top Gear” Chris Harris doživio je saobraćajnu nesreću saopštili su predstavnici TV kuće BBC na kojoj se pomenuta emisija emituje. Oni su saopštili da su Chris i ostali članovi ekipe dobro, nedugo nakon što su britanski mediji sapoštili o ovom događaju.

Chris je za potrebe snimanje emisije provozao Porschea kojim je tokom polukružnog okretanja udario u drugo vozilo koje se nalazilo u suprotnoj traci.

Ovo nije prvi ovakav slučaj za voditelje ove emisije. Naime, nekadašnji voditelj “Top Geara” Richard Hammond tokom jedne vožnje za potrebe emisije doživio je stravičnu nesreću. Vozeći automobil na mlazni pogon 2006. godine, sletio je sputa nakon čega se automobil nekoliko puta prevrnuo.

-Htio sam da probam auto koji ima motor mlaznjaka, vrlo pametno. Vozio sam, posle dvije nedelje sam se probudio u bolnici. Dugo sam bio u komi, a kada sam se probudio patio sam od post-traumatske amnezije. Sve bih zaboravljao, pitali bi me šta ću za ručak, posle pet minuta bi ga donijeli i ja bih pitao: “Kako ste znali, to je moje omiljeno jelo!”- izjavio je svojevremeno Hammond.

Nakon izlaska iz bolnice, kolege su ga nagovorile da ponovo provoza isti automobil kako bi konačno završili snimanje emisije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti