Chris Pratt na ručku sa Schwarzeneggerom

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Chris Pratt prije par dana okončao je svoj brak sa mladom glumicom Annaom Faris. Par dana kasnije, u društvu svoje nove djevojke Katherine sa kojom je u vezi posljednjih mjeseci, našao se na ručku sa njenim ocem, Arnoldom Schwarzeneggerom i njegovom djevojkom Heather.

-Chris i Katherine su se našli s Arnoldom i njegovom djevojkom Heather na nedjeljnom doručku u lokalnom restoranu- rekao je izvor blizak paru.

Čini se da je Arnold jako sretan zbog činjenice da se njegova kćerka osjeća jako sretno pored mladog glumca. Tokom ručka, Arnold i Chris su dugo razgovarali, a osmjesi koje nisu skidali s lica govore o tome da se dvojica glumaca jako dobro razumiju od prvoga trenutka.

Chris koji je posljednjih mjeseci dugo bio tema tabloida odlučio se javnosti prikazati u društvu svoje djevojke i tako okončati brojne polemike vezano za njihov odnos.

-Izgledaju tako dobro zajedno, tek je prošlo nekoliko mjeseci ali vidi se da su ozbiljni i ne bi me iznenadilo kada bi se uskoro vjerili- navodi isti izvor koji tvrdi kako je i Katherine nedavno upoznala Chrisovu porodicu sa kojom je ostvarila odličnu komunikaciju.

Chris i njegova bicša supruga Faris upoznali su se tokom snimanja filma “Take Me Out Tonight” 2007. godine, a dvije godine nakon toga vjenčali su se u Indoneziji. 2012. godine, Faris je rodila sina Jacka koji je pri rođenu imao svega 1,7 kilograma pa je nekoliko mjeseci proveo u inkubatoru. Nako brojnih nesuglasica posljednjih godina braka i priča o Chrisovom nevjerstvu, par je odlučio razvesti se što su i učinili 16. okotbra ove godine.

Pročitajte još