Pismo Schumacherove žene: On se nikad neće predati

Piše: Redakcija

Sudbina legendarnog prvaka Formule 1 Michaela Schumachera nepoznata je već pet godina. On je u decembru 2013. godine doživio tešku nereću na skijanju u kojoj je zadobio tešku povredu glave.

Informacije o njegovom stanju nisu poznate javnosti, a njegova supruga štiti privatnost porodice.

Ovih dana u javnost je izašlo pismo u kojem se njegova supruga Corinna zahvalila jednom njemačkom muzičaru na podršci. Sascha Herchenbach napisao je u decembru 2014. godine pjesmu posvećenu Michaelu i poslalo je Corinni ne očekujući nikakav odgovor. Međutim, na njegovo iznenađenje ona mu je odlučila poslati pismo i zahvaliti mu se na podršci.

– Želim ti zahvaliti na porukama podrške i poklonu koji će nam jako pomoći u ovome teškom razdoblju. Predivno je primiti toliko poruka podrške, to puno znači za moju porodicu. Michael je veliki borac i on se neće prestati boriti – napisala je ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti