Emina Jahović o novoj romansi: Idemo korak po korak

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih pjevačica Emina Jahović, ubrzo nakon razvoda s turskim pjevačem Mustafom Sandalom uplovila je u novu ljubavnu vezu i to s turskim milionerom  Sadettinom Saranom. Nedavno je Emina u emisiji „AmiG Show“ po prvi put govorila o svojoj novoj vezi.

– Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli. Upoznala sam se sa njegovom porodicom, bili smo na porodičnom ručku i vidjet ćemo šta će biti, polako korak po korak – kazala je Emina.

View this post on Instagram

Hala inanamadığım bi çift. Yıllarca süren evliliğin ardından, çocuklarının babasından ayrılıyorsun, tüm düzenin değişiyor ama bu esnada yeni bi ilişkiye başlamaktan çekinmiyorsun. Üstelik Sadettin Saran'ı öptüğü fotoğrafı, Sadettin bey 'benim kızım o Emina değil' diye reddetmelerden 2-3 hafta sonra fotoğraflar basına düşüyor. O red nedendi mesela? Aralarında aşk var mı bilmem ama varsa da Sadettin Bey , Emina'dan daha aşık geliyor bana. Emina sadece tutuncak bir dal aramış gibi ne yalan söyliyim… Ben uzun bi ilişki olacağını düşünsem de evlilik olmayacağını tahmin ediyorum. @yaemina @sadettinsaran #eminajahovic #sadettinsaran #aşk #magazin #gündem #haber #dedikodu

A post shared by Gıybet Rulez 🤫 (@giybetrulez) on

Nakon kratke posjete Srbiji, zbog nastupa koji je imala, Emina se vratila u Tursku, a na aerodromu ju je dočekao Sadettin, a nakon toga su se uputili u njegov porodični stan.

https://www.instagram.com/p/BqCRrI1nRAQ/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još