Meghan Markle: Odvojena od ostalih članova kraljevske porodice

Piše: Redakcija

U nedjelju je u Londonu održana svečanost povodom Dana sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata. Događaj su zasjenile vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle, ali ono što su svi primjetili jeste da Meghan ima potpuno drugačiji tretman, te da je bila odvojena od ostalih članica kraljevske porodice.

Rezultat slika za dan sjecanja na zrtve prvog svetskog rata meghan i elizabeta

Događaj je okupio cijelu britansku porodicu i sve važne državnike, ali ceremonija je i nova prilika da se Kate i Meghan nađu na istom mjestu. Ono što obično zanima medije kada su ovakvi događaji u pitanju jestu stajlinzi okupljenih, ali ovaj put još jedan trenutak je ukrao pažnju.

Nova članica kraljevske porodice bila je odvojena od ostalih i ceremoniju je pratila s jednog balkona, dok su ostale ženske članice, pa i sama kraljica Elizabetha, bile na drugom. Na taj način Meghan je bila smještena na balkonu s njemačkom prvom damom Elke Büdenbender.

Rezultat slika za dan sjecanja na zrtve prvog svetskog rata meghan i elizabeta

Iz palače su našli opravdanje za ovaj čin kazavši da je balkon premali za više od tri osobe, a da bi četvrta bila višak. Kazali su i da je to jedeni razlog zbog kojeg je Meghan ostala odvojena, te su istakli da je njeno mjesto uz prvu damu njemačkog predsjednika bilo itekako važno.

Ipak, mnogi se pitaju da li je kraljica nešto htjela poručiti Meghan ovim potezom, jer je do sada uvijek imala dobru poziciju na svim zajedničkim okupljanjima  kraljevske porodice.

Rezultat slika za dan sjecanja na zrtve prvog svetskog rata meghan i elizabeta

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti