Ella Dvornik proslavila kćerkin prvi rođendan

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska blogerica Ella Dvornik zajedno sa zaručnikom Charlesom Pearceom danas je proslavila prvi rođendan kćerke Balie Dee. Tokom proteklih sati, Ella je s ushićenjem iščekivala svečani trenutak pa je tako na svom Instagramu objavljivala fotografije malene Balie nastale proteklih 12 jeseci.

-Sretan prvi ročkas našoj Pikuleti. Ne mogu vjerovati da je već godina prošla. Živjela ti nama još sto godina Balie Dee- napisala je Ella na svom Facebook profilu.

No. 1 Drama Queen 😎❤️

Gepostet von Ella Dvornik am Montag, 12. November 2018

Od kada se rodila malena Balie, Ella ne prestaje javnosti pokazivati svaki trenutak njenog odrastanja, a kako bi što više detalja iz svog privatnog života podjelila sa svojim fanovima, Ella je odlučila napraviti Instagram profil kćerkici na kojem redovno postavlja njene fotografije. Da je malena Balie jako popularna, govori podatak da njen nalog na Instagramu prati preko 20 hiljada pratilaca.

View this post on Instagram

#ljubavjeto

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Veliku radost u dom Dvornikovih donijela je Balie, a njena baka Danijela ovoga ljeta nije se odvajala od svoje mezimice.

-Od trenutka od kada je došla na ovaj svijet daje nam osmijehe, radost i neizmjernu sreću. Mi joj to vraćamo u ogromnim količinama. Prva godina je tu! Radujemo se i budućim godinama- izjavila je Danijela Dvornik.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti