Cheryl Cole: Nakon porođaja doživjela sam potpunu transformaciju

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Cheryl Cole nedavno je britanskim medijima otkrila detalje iz privatnog života nakon što su njeni brojni fanovi komentarisali da se njen fizički izgled u potpunosti izmjenio posljednjih mjeseci. Prošlo je skoro dvije godine od kako je Cheryl na svijet donijela sina Beara koji je plod ljubavi sa njenim doskorašnjim partnerom Liamom Payneom. Nakon porođaja, kao i mnoge druge žene, Cheryl je primjetila kako se njeno tijelo mijenja, a njeno lice u potpunosti je doživjelo transformaciju.

-Osjećam da sam sada bolja osoba. Ne interesuje me kako moje tijelo izgleda. Kreirala sam jedan novi život. Oduševljena sam samom sobom. Zbog toga više nisam tako kritična prema sebi. Ne pridajem važnost mojim nesigurnostima. One su sada manje važne- izjavila je pjevačica.

Nakon rođenja sina, Cheryl je priznala kako je osim fizičkih promjena na svojoj koži, iz korjena promijenila svoje navike istakavši kako sada osjeća veliku odgovornost prema sebi i svojoj bebi. Za nju je ovaj period jako važan jer u budućnosti želi više pažnje posvetiti odrastanju i obrazovanju svog sina, dok karijeru i poslovne obaveze želi staviti u drugi plan.

-Gledate u potpuno novu osobu. Imam osjećaj da živim drugi život. Ja prije Beara i ja poslije Beara. Nekada sam nesigurna lutala, a sada sam odlučna. Konačno se osjećam kao prvava žena- zaključila je Cole.

Cheryl i Liam proveli su u vezi dvije godine, no iako su znali da će uskoro postati roditelji, odlučili su prekinuti. Liam je trenutno u vezi sa osamnaestogodišnjom bogatašicom Mayaom Henry koja je od njegove bivše djevojke mlađa čak 17 godina.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Maya (@maya_henry) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti