Scarlett Johansson proglašena najboljom ženskom filmskom zvijezdom

Piše: Redakcija

Poznata holivudska glumica Scarlett Johansson dobitnica je prestižne nagrade za najboilju žensku filmsku zvijezdu za 2018. godinu. Ovo prestižno priznanje uručeno je glumici tokom svečane dodjele nagrada na “E! People’s Choice Awards” održanoj protekle noći u Santa Monicai u Kaliforniji. Glumica je priznanje za najbolju žensku ulogu ove prestižne nagrade pripalo za ulogu u filmu “Avengers: Infinity War”. Ipak, ono što su prisutni primijetili tokom same dodjele nagrada jeste Scarlettin odjevni izbor kojim je mamila uzdahe brojnih zvanica.

https://www.instagram.com/p/BqEr8sIliad/

Ona se tokom ceremonije dodjela nagrada pojavila u naizgled jednostavnoj kombinaciji. Glumica je na sebi imala atraktivan crveni korset, svečane crne pantalone i elegantan i jednostavan kaiš, dok je na nogama nosila crne cipele sa zlatnim detaljima. Svojom sjajnom linijom potvrdila je kako se nalazi u odličnoj fizičkoj formi, a izabranim outfitom za ovu priliku razbila je ustaljeno pravilo da je tokom ovakvih svečanosti poželjno nositi svečane toalete.

Scarlett je svojevremeno bila udata za kanadskog glumca Ryana Reynoldsa sa kojim je u braku provele tri godine. Nakon raskida braka sa glumce, Scarlett je 2012. godine stupila u vezu sa francuskim novinarom Romanianom Dauriacom za koga se udala dvije godine kasnije kada je na svijet stigla i njihova kćerka Rose. Iako je često u medijima govorila kako je jako zaljubljena u Romaina, glumica i poznati novinar razveli su se 2017. godine.

Pročitajte još