Melania Trump i Brigitte Macron: Novi modni okršaj

Piše: Redakcija

Susret najvećih svjetskih moćnika u Parizu pao je u drugi plan kada su se ispred Elizejske palače srele 48-godišnjakinja s 65-godišnjakinjom i srdačno se pozdravile. Naravno, i ovoga je puta riječ o susretu Melanije Trump i Brigitte Macron, koji se itekako iščekivao najviše zbog njihovih modnih dvoboja. Obje su dame, uprkos padu temperatura koji je zadesio francuski glavni grad, odlučile za kraće dužine suknji i gole noge. Melania Trump odabrala je crnu kaput-haljinu dužine do ispod koljena, s laganim prorezom u sredini i s potpisom Bottega Venete. Dojam tankog struka dodatno je pojačan stegnutim kaišem, a na nogama je imala cipele omiljenog francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

Ipak, temperature su učinile svoje, pa je Melania Trump barem ruke zaštitila parom crnih kožnih rukavica, dok je kosu podigla od vrata i stavila decentne dijamante naušnice.

S druge strane Brigitte Macron niti ovoga puta nije previše improvizirala, odlučivši se za plavi kompletić s potpisom Louis Vuittona, a u istoj boji bile su joj i salonke. Možda bi, da se poigrala s frizurom, a ne je uobičajeno raspustila i uvila prema unutra, i mogla parirati Melaniji Trump, no, to joj niti ovoga puta nije uspjelo.

https://www.instagram.com/p/BqC_bUJHaax/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti