Pippa Middleton otkrila ime sina

Piše: Redakcija

Pippa Middleton i njen suprug James Matthew sinu su dali ime Arthur Michael William, nakon što su nekoliko sedmica tajili ime. Medij koji je prvi saznao za ovu vijest bio je „Mail on Sunday“, a po njihovom pisanju za ovo ime su se odlučili jer zvuči kraljevski, ali i ima dirljivu posvetu članovima porodice Middleton i Matthews.

Pippa se porodila u istoj bolnici kao i njena sestra Kate sa sve troje djece, u u krilu Lindo bolnice Svete Marije u londonskom Paddingtonu.

Najčešće ime koje se vrti na kladionicama kada se rodi kraljevska beba jeste Arthur, a ono je i srednje ime prinčeva Williama, Charlesa i Louisa. Dugo se nagađalo da bi se tako trebalo zvati sin Meghan Markle i princa Harryja, ukoliko budu očekivali dječaka, ali čini se da je to ime sada ispalo iz kombinacije.

Ime Pippinog oca je Michael, kao i mlađeg brata njebnog supruga, koji je poginuo u toku penjanja na Mount Everest 1999. godine. Po pisanju britanskih medija ime William je inspirisano princem Williamom, koji je i suprug njene starije sestre Kate.

View this post on Instagram

#NEWS James and Pippa Matthews Have named their son Arthur Michael William Matthews. ——————————————————————Photo: Pippa Matthews with her son out and about in London. || 23rd October 2018 ———————————————- #PippaandJames #pippaandjamesmatthews #PippaMiddleton #PippaMatthews #PhilippaMiddleton #Philippamatthews #kateandpippa #pippaandkate #TheMiddletons #Middleton #Middletons #Socialite #Wimbledon #RoyalNews #instaroyal #London #JamesMatthews #news#BritishRoyals #BritishRoyal #BritishRoyalty #britishroyalfamily #Royal #Royalty #Royals #RoyalFamily #RoyalNews #instaroyal #TheMonarchy #Monarchy #kensingtonpalace

A post shared by Pippa Middleton Matthews (@pippa.middleton.matthews) on

Pročitajte još