Poznata manekenka i voditeljica iz Srbije počinila samoubistvo

Piše: Redakcija

Marija Čurčić, srbijanska manekenka i voditeljica danas je počinila samoubistvo, a kako neslužbeno prenosi Kurir, manekenka se navodno objesila. 25-godišnja Marija studirala je odnose s javnošću, a modelingom se počela baviti kada je imala 16. godina. Godinu dana kasnije postala je voditeljica, na lokalnom MTV kanalu. Marija je radila i kao promoter i kao organizator.

https://www.instagram.com/p/BphFmCJCqmI/

Rođena je u Beogradu, otac joj je iz Srbije, dok porijeklo njene majke je iz Konga. Nedavno je Marija kazala da joj je dedo bio ambasador pa je tako upoznao njenu baku koja je bila Srpkinja, te da je tako nastala njena majka.

https://www.instagram.com/p/Bp95GPKAzXk/

Zbog svoje popularnosti i besprijekornog izgleda bila je zaštitno lice za mnoge klubove, snimala je reklame i spotove, a o razlogu za njen ovakav čin još uvijek se ne zna.

https://www.instagram.com/p/BpChL1_CJ4j/

https://www.instagram.com/p/BnJioVgAMdQ/

https://www.instagram.com/p/BlvhzcjAzzW/

https://www.instagram.com/p/BlqXKpogB3T/

https://www.instagram.com/p/Bkr7CmPA49S/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti