Ben Affleck: Nakon razvoda, sa bivšom suprugom i sinom otišao na sladoled

Piše: Redakcija

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck odlučili su staviti tačku na svoju desetogodišnju ljubav. Ova godina donijela je dosta turbulencija u njihovbom braku, a nakon što su se tvrdnje pokazale tačnim, par je odlučio da je razvod trenutno najbolja odluka. Posle nekoliko mjeseci tokom kojih je Affleck bio tema žute štampe zbog navodnog nevjerstva ali i problema s alkoholizmom, bivši supružnici potvrdili su informaciju da se razvode. Ben je posljednjih nekoliko sedmica zbog problema s alkoholizmom proveo na terapiji. Za to vrijeme Jennifer je brinula o svoje troje djece ne željeći niti jednoga trenutka komentarisati svoj odnos sa Affleckom.

Ono što je zanimljivo u vezi njihovog raskida je činjenica da ni Jennifer niti Affleck nisu imali advokate, već su se dogovorili unajmiti Laurau Wasser, popularnu “kraljicu razvoda” koja je vodila njihovu parnicu. Bivši supružnici dogovorili su se o zajedničkom starateljstvu nad njihovo troje djece koja će u narednom periodu imati svog terapeuta koji će im pomoći da lakše prebrode period razvoda roditelja.

Nakon što su obavili zvaničnu procedurtu, zajedno sa svojim sinom Samuelom otišli su na sladoled i tako još jednom potvrdili svoj dobar odnos nakon svih problema kroz koje su prošli. Jennifer i Ben započeli su vezu tokom snimanja filma “Dardevil” 2003. godine u kojem su zajedno glumili. Nako spekulacija o Benovom nevjerstvu par jer počeo živjeti razdvojeno. Posljendjih mjeseci Affleck je bio u kratkotrajnoj ljubavnoj vezio sa mladom manekenkom Shaunaom Sexton, dok je Jennifer nakon razlaza od Bena, stupila u vezu sa Johnom Millerom, vlasnikom “Cali Group” svjetske kompanije koja se bavi marketingom i informacionim tehnologijama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti