Razlozi zbog kojih princeza Charlotte nikada neće moći imati karijeru

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih članica kraljevske porodice jeste princeza Charlotte. Iako su joj tek tri godine, gdje god da krene naprosto plijeni pažnju. Ipak, u budućnosti postoji problem s kojim će se susresti, a to je da neće moći samostalno izabrati svoju karijeru. Princeza je preblizu nasljedstvu za krunu, pa upravo iz tog razloga imat će puno radno vrijeme kao član kraljevske porodice.

Kako će biti starija, tako će i njenih zaduženja biti sve više a i bit će ozbiljnija. Sve ovo službeno je potvrđeno iz dvora. Kako se predpostavlja princeza će biti zadužena za pojavljivanja na službenim događajima, odlazit će na kraljevske turneje, a dodjeliti će joj se i da bude na čelu mnogih udruženja i dobrotvornih ustanova.

Titula koja će pripasti princezi Charlotte, jeste titula kraljevske princeze. Tu titulu dobija najstarija kćerka vladara, što će u budućnosti biti upravo Charlotte.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti