12-godišnji Jacob Tremblay: 50 hiljada dolara za dan glume

Piše: Redakcija

Iako 12-godišnji glumac Jacob Tremblay iza sebe ima već nekoliko uloga, publika ga najprije prepoznaje po onoj u filmu “Čudo” u kojem je igrao Augusta Pullmana, dječaka koji ima teški genetski poremećaj. Naime, on je u ovom filmu pokazao sav svoj glumački talenat, a u prilog tome govori i činjenica da je već potpisao ugovor za novi film “Doctor Sleep” koji se temelji na istoimenoj knjizi Stephena Kinga.

No, ono što je svakako privuklo najviše pažnje javnosti je činjenica da će dječak u ovom filmu glumiti samo dva dana, a za to će dobiti honorar od 50 hiljada dolara po danu. Mladi glumac je već osvojio i nekoliko glumačkih nagrada, poput one “Canadian Screen Awards” za ulogu u filmu “Soba”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti