Ella Dvornik: Romantični odmor bez kćerke

Piše: Redakcija

Hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik poznata je kao neko ko voli da putuje, a društvo joj najčešće pravi njen vjerenik Charles. I dok na neka putovanja vode i svoju, uskoro jednogodišnju, kćerku Balie, sretni par je odlučio da na posljednje u nizu ipak odu bez nje. 

– Našli smo smještaj usred ničega. Imaju konje, koze i ovce. Jahali smo Amiga i Gazelu – napisala je Ella ispod fotografije na svom Instagram profilu, a fanovi su bili oduševljeni što  na fotografiji ljubi svog vjerenika. 

Podsjećamo, Ella i Charles su već pet godina u vezi, a ona je u jednom od nedavnih intervjua za magazin “Azra” govorila o tome planiraju li uskoro da se vjenčaju. 

– Nedavno sam sjedila s jednom ženom i ona me pita: „Kakvu dekoraciju na stolu i koji buket želiš?“. Ja je gledam i mislim: „O čemu pričaš ti?“. Toliko je nekih detalja i samo sam pomislila koliko je to stresno. Nije ni čudno što su mlade premorene i očajne na tim vjenčanjima. Komplikovano je i stvarno moraš imati volje za to. Znam da su neke žene sve isplanirale već u šestom osnovne i da žive za to, ali ja nisam takva i veliki stres nije za mene. Moje prijateljice rade i dižu kredite, jer prave vjenčanja koja koštaju 200-300 hiljada kuna. Za jedan dan. Znaš kakvu zabavu možeš napraviti za 300 hiljada kuna? Rekla da bih nešto malo i da ću platiti vjenčanicu, jer će to biti na slici. Ne bih voljela imati pompezno vjenčanje s hiljadu gostiju, janjetinom, ovim ili onim. Ništa, kod mene će biti svi gladni i žedni, a ja u vjenčanici. Dobit će sladoled i idemo dalje – rekla je Ella šaljivo. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti