Freddie Mercury: Sve tajne njegove veze s dečkom Jimom

Piše: Redakcija

Freddie Mercury uglavnom je čuvao u tajnosti svoje veze i svoju seksualnost. Možda je to upravo i razlog zbog kojeg do sada i nisu objavljivane toliko njegove fotografije s posljednjim dečkom Jimom Huttonom.

Sredinom osamdesetih Freddie se počeo viđati s frizerom Jimom Huttonom, ali njihov početak nije bio ni malo lagan. Na dva različita događanja bili su i jedan i drugi i oba puta su bila neuspješna pa njih dvojica nisu bili zajedno. Nakon trećeg susreta ponovo u istom klubu, upornost Freddieja osvojila je Jima, te su tako započeli svoju vezu.

Dvije godine kasnije Jim se preselio Garden Lodge sa Freddijem, sve do njegove smrti 1991. godine. Kada je slavnom umjetniku dijagnosticiran AIDS, predložio je svom partneru da raskinu ali ovaj nije to prihvatio. Ostao je i njegovao ga sve do njegovog posljednjeg daha.

Foto:Boredpanda

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti