Billboardova žena godine: Nekada je Disneyeva zvijezda izgledala potpuno drugačije

Piše: Redakcija

Nekada Disneyeva zvijezda, Ariana Grande, izgledala je potpuno drugačije, dok se nije podvrgnula plastičnim operacijama. Nekada je bila jedna od najljepših ljepotica, a onda je postala ovisnica o estetskoj hirurgiji.

– Ariana Grande zvijezda je po vlastitim uvjetima, nikad se nije pokoravala trendovima u muzičkoj industriji – otkrili su iz Billboarda, nakon što je 25-godišnjakinja Ariana dobila titulu žene godine.

View this post on Instagram

breathin video by @hannahluxdavis out now 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

– Sigurna je u svojim uvjerenjima, stalno se zalaže za sebe i svoje odluke u svijetu koji često ne gleda blagonaklono na takvu snagu u mladim ženama. Ona ima hrabrosti, trenutno stvara najbolju muziku u svojoj karijeri i apsolutno je zaslužila biti Žena godine.

Ariana je svoju zahvalnost izjavila na društvenoj mreži Tweeter i otkrila kako je počašćena tom nagradom, a nagrada će joj zvanično biti uručena 6. decembra na 13. Women in Music gala večeri.

Sada kada je postala jedna od najljepših žena svijeta izgleda potpuno drugačije nego kada je bila Disneyeva zvijezda. U njenom slučaju ne radi se o promjeni u toku njenog odrastanja, nego o nekoliko plastičnih operacija koje su je dodatno uljepšale. Dokaz tome su njene fotografije na kojima nema umjetnu kosu po kojoj je danas poznata.

Rezultat slika za ariana grande disney kid

Rezultat slika za ariana grande disney kid

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti