On je otac djevojčice koju odgajaju Demi Moore i Maša Madžuka

Piše: Redakcija

Nakon što se u medijima pojavila vijest da je popularna glumica Demi Moore u vezi sa beogradskom stilistkinjom Mašom Mandžukom sa kojom odgaja njenu dvogodišnju kćerku Rumi Lou, pojavile su se i informacije o ocu malene djevojčice. Kako tvrde pojedini mediji, Maša je malenu Rumi dobila dok je još bila u vezi sa kontraverznim umjetnikom Bogomirom Doringerom koji trenutno živi i radi u Amsterdamu. Bogomir je široj javnosti postao poznat nakon što je prije par godina u Beogradu održao provokativnu izložbu pod nazivom “Bezlično” koja je izazvala burne reakcije prisutnih.

Gepostet von Bogomir Doringer am Montag, 7. August 2017

Posljednjih godina, Bogomir se nalazi u Holandiji gdje radi na svojim novim projektima. Nakon studija sociologije, odlučio je nastaviti školovanje u inostranstvu gdje je nastavio baviti se modom. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, Bogomir je svojevremeno dao nekoliko intervjua za srbijanske medije gdje je govorio o tmurnom periodu 90-ih kada su mnogi njegovi prijatelji završili u svijetu narkomanije zbog čega je odlučio otići u inostranstvo.

Gepostet von Bogomir Doringer am Montag, 7. August 2017

-Ja sam odrastao devedesetih godina, a to nisu bile srećne godine za djetinjstvo. U modu sam pobjegao od narkomanije jer je većina mojih prijatelja tada imala problem sa drogom. Da bih ubio vrijeme i radio nešto konstruktivno umjesto destruktivno ja sam počeo da se bavim modom- izjavio je Bogomir.

Doringer se pored mode pojavio u epizodnoj ulozi na filmu “Mi nismo anđeli 2”, a bio je učesnik nekoliko tv kvizova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti